BLOGGEN FINANSERNE.DK ER UDE NU!

Festdans over den gode modtagelse bloggen har fået.

Finanserne.dk blev udtænkt i sommerferien og søsat på Facebook i efterårsferien 2017. Der er blevet taget SÅ godt i mod bloggen, med likes, delinger, kommentarer og tilmeldinger, i en grad hvor jeg er helt overvældet og ikke kunne ikke lade være at bryde ud i dans. Jeg ved ikke helt om det er godt eller skidt, men personligt er jeg glad for, at jeg ikke er den eneste med blondinetendenser i forhold til mine finanser :-).

Jeg har en del planer for indhold på bloggen, i første omgang blev pensionsguiden lavet. Nu arbejder jeg på lidt mere om det at handle med aktier og investeringsfonde. Jeg glæder mig til forhåbentligt at kunne formidle om aktiesparekontoen, et nyt forslag fra regeringen. Men den er ikke vedtaget endnu, og er pt. kun lidt ”fremtidsmusik” – vi får se.

Idéer og forslag til hvad der er skal have en blid, men grundig, behandling på finanserne, modtages meget gerne!

Humor & økonomi
Du troede det måske ikke, men standup kan også give ind- og overblik i økonomi! Jacob Tingleff forklarer på ca 3 minutter, hvordan finanskrisens var bankernes skyld. Og at renter til bankerne på ens huslån er en form for beskyttelsespenge og at betragte en bankrådgiver som en rådgiver, svarer til at kalde en Hjem-is-mand for en kostvejleder. Enjoy!